Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ: Παππούς παρέσυρε το εγγόνι του με φορτηγό και το άφησε να πεθάνει

Ελλάδα

Αναπάντεχη τροπή πήρε το δυστύχημα που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη, με θύμα ένα αγοράκι μόλις ενός έτους που είχε που είχε βρει τραγικό θάνατο μετά την παράσυρσή του από φορτηγό.

Το θανατηφόρο αυτό τροχαίο είχε σημειωθεί το μεσημέρι της 14ης Ιουνίου, σε οικισμό Ρομά της ευρύτερης περιοχής των Διαβατών, με τον ασυνείδητο οδηγό να εγκαταλείπει αβοήθητο το βρέφος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο άνθρωπος που χτύπησε το άτυχο αγγελούδι και το άφησε να ξεψυχήσει στην άσφαλτο χωρίς καν να ειδοποιήσει ασθενοφόρο είναι ο παππούς του παιδιού!

Τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 51χρονου, για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τη συμπεριφορά περίπτωση ατυχήματος. Η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο 51 ετών άνδρας φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του εγγονού του και την ώρα που πραγματοποιούσε οπισθοπορεία με το Ι.Χ. φορτηγό του παρέσυρε το άτυχο αγοράκι, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα λόγω του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Σάββατο, στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του 6ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ανα...

Διάρρηξη και στο υπουργείο Οικονομικών – Άρπαξαν τρεις οθόνες υπολογιστών και μια... καφετιέρα

Μετά τις διαρρήξεις στα γραφεία του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του υπουργείου Εργασίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα Παρασκευή (20/9) διάρρηξη έγινε και στο υπου...

Χειροπέδες σε γνωστό δικηγόρο που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές

Να περάσει ναρκωτικά σε τρεις πελάτες του που κρατούνται στις φυλακές Τρικάλων προσπάθησε γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που συνελήφθη από τις Αρχές. Το περιστατικό συνέβη την περ...

Φόρτωση άρθρων...