Αναπάντεχη τροπή πήρε το δυστύχημα που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη, με θύμα ένα αγοράκι μόλις ενός έτους που είχε που είχε βρει τραγικό θάνατο μετά την παράσυρσή του από φορτηγό.

Το θανατηφόρο αυτό τροχαίο είχε σημειωθεί το μεσημέρι της 14ης Ιουνίου, σε οικισμό Ρομά της ευρύτερης περιοχής των Διαβατών, με τον ασυνείδητο οδηγό να εγκαταλείπει αβοήθητο το βρέφος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο άνθρωπος που χτύπησε το άτυχο αγγελούδι και το άφησε να ξεψυχήσει στην άσφαλτο χωρίς καν να ειδοποιήσει ασθενοφόρο είναι ο παππούς του παιδιού!

Τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 51χρονου, για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τη συμπεριφορά περίπτωση ατυχήματος. Η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο 51 ετών άνδρας φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του εγγονού του και την ώρα που πραγματοποιούσε οπισθοπορεία με το Ι.Χ. φορτηγό του παρέσυρε το άτυχο αγοράκι, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.