Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Σοκ στην Ομόνοια: 34χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην έγκυο σύντροφό του

Ελλάδα

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στην Ομόνοια, καθώς μία έγκυος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 34χρονο σύντροφό της.

Ο άνδρας συνελήφθη από το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας.

Όπως έγινε γνωστό για το συμβάν, ο 34χρονος φέρεται να προκάλεσε στην σύντροφό του πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της, με την έγκυο γυναίκα να μεταφέρετε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Τζάνειο Νοσοκομείο» Νίκαιας.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open όπου δήλωσε τα εξής: «Συνεχίζει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η διαδικασία ακολουθήθηκε κανονικά, ο άνθρωπος αυτός κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα».

«Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έκανε τη σύλληψη στο συγκεκριμένο περιστατικό και πρόκειται για ακόμη ένα συμβάν ενδοοικογενειακής βίας τα οποία αντιμετωπίζουμε καθημερινά» διευκρίνισε η κα Δημογλίδου για όσα συνέβησαν στην Ομόνοια.

Συνεχίζοντας, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ τόνισε πως τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο, ενώ επιβεβαίωσε πως η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από το θύμα, η οποία με τη σειρά της κάλεσε το ΕΚΑΒ για να διακομίσει τη γυναίκα στο Τζάνειο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στην Πέτρου Ράλλη: Ξέσπασε σε μηχανάκι και επεκτάθηκε σε αυτοκίνητα και σπίτι, ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Συναγερμός έχει σημάνει το μεσημέρι της Δευτέρας (01.07.24) στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη Νίκαια και συγκεκριμένα στην Πέτρου Ράλλη. Η φωτιά στην Πέτρου Ράλλη ξεκί...

Φόρτωση άρθρων...