Mια νέα υπόθεση-σοκ από τον Κολωνό έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά τον κατ' εξακολούθηση βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού από έναν 44χρονο.

Ο 44χρονος ημεδαπός άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (22/8) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό κατ' εξακολούθηση, καθώς και για απείθεια.

Απειλούσε την 16χρονη πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον (ήταν φίλη του γιου του) από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάθε φορά που το 16χρονο κορίτσι του ζητούσε να σταματήσει, ο 44χρονος την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στην οικογένεια της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 44χρονος προέβαινε στις αρρωστημένες πράξεις μέσα στο αυτοκίνητό του σε χωμάτινο οικόπεδο στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.