Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ορχομενού Βοιωτίας με την είδηση ότι ένας 56χρονος ασέλγησε σε βάρος 84χρονης με άνοια, μέσα στο σπίτι της και την ίδια ώρα ο γιος της έβλεπε live την κακοποίηση της μητέρας του στο κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (13/10), όταν ο 56χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος είχε πρόσβαση στο σπίτι της ηλικιωμένης, καθώς τη φρόντιζε η σύζυγός του, μπήκε στη μονοκατοικία. Στη συνέχεια, πήγε στο υπνοδωμάτιο της άτυχης γυναίκας και πραγματοποίησε ασελγείς πράξεις, αλλά και χειρονομίες σε βάρος της.

Ο γιος του θύματος είδε σε πραγματικό χρόνο τις γενετήσιες πράξεις του 56χρονου Αλβανού, στο κινητό του τηλέφωνο από κάμερα που είχε τοποθετήσει στο δωμάτιο της μητέρα του.

Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές και κλιμάκιο της Ασφάλειας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ Ορχομενού εντόπισαν στο σπίτι της ηλικιωμένης τον φερόμενο ως δράστη και τον συνέλαβαν.

Παρουσία Εισαγγελέα, έγινε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα της σεξουαλικής επίθεσης, ενώ του κατάσχεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Ομολόγησε τις πράξεις του

Ο 56χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και κατέθεσε ότι έτσι του ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και έτσι έπραξε. Στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο, ο 56χρονος να είχε παρενοχλήσει και στο παρελθόν την 84χρονη γυναίκα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς, ο οποίος αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας και βλέποντας το οπτικό υλικό, αναβάθμισε τη δίωξη σε βιασμό.

Την Πέμπτη ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον Ανακριτή Λιβαδειάς.