Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

Σουηδία: Πυροβολισμοί σε ισραηλινή εταιρεία στο Γκέτεμποργκ - Συνελήφθη ένας 15χρονος

Πλανήτης

Συναγερμός σήμανε στη Σουηδία μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε, με τα πυρά να έχουν πέσει σε εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων.

Για την ώρα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, έχει συλληφθεί ένας 15χρονος, με την αστυνομία να το αντιμετωπίζει ως εγκληματική πράξη και όχι ως τρομοκρατική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το SVT, σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της Elbit Systems, θυγατρικής του ισραηλινού οπλικού κατασκευαστή Elbit Systems.

«Το πρωί λάβαμε αναφορές για πυροβολισμούς κατά ενός ισραηλινού στόχου στο Κάλεμπακ. Έχουμε στείλει αρκετές περιπολίες και ελικόπτερο. Η επιχείρηση είναι ακόμα σε εξέλιξη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Φρεντρίκ Σβέντεμιρ.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η θανάσιμη απειλή στις αγορές από τον διπλό... λογαριασμό του «Μίλτον» και της Μέσης Ανατολής

Έρμαια των καιρικών και γεωπολιτικών φαινομένων, περισσότερο από ποτέ, είναι αγορές και επενδυτές, λόγω του σαρωτικού περάσματος του τυφώνα "Milton" στις ΗΠΑ, αλλά και του "τυφώνα"...

Αντίστροφη μέτρηση για τον κυκλώνα του αιώνα που απειλεί εκατομμύρια Αμερικανούς - Δείτε live

Συγκλονιστικές εικόνες από τις πόλεις «φαντάσματα». Ο κυκλώνας «Μίλτον» μπορεί να αλλάξει για πάντα την ακτογραμμή της Φλόριντα. Ο κυκλώνας εξασθένησε ελαφρώς και έπεσε οριακά στην...

Φόρτωση άρθρων...