Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Στα Φυλακισμένα Μνήματα ο Ανδρουλάκης – Οι συναντήσεις του στην Κύπρο (Photos)

Πολιτική

Στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα, τόπο μαρτυρίου και ταφής των ηρωικών αγωνιστών της ΕΟΚΑ, κατέθεσε το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στα Φυλακισμένα Μνήματα ο Ανδρουλάκης
Στα Φυλακισμένα Μνήματα ο Ανδρουλάκης
Στα Φυλακισμένα Μνήματα ο Ανδρουλάκης

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του στην Κύπρο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου.

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με 239 επιβάτες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

«Το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε, ως ένα ενιαίο μέτωπο Ελλάδας και Κύπρου, είναι ότι δεν ξεχνάμε, όσα χρόνια και αν περάσουν ότι εξακολουθεί να υφίσταται συνεχιζόμενη κατοχή», είπε η Αννίτα απευθυνόμενη στον κ. Ανδρουλάκη.

«Είναι χρέος μας να μην ξεχάσουμε τους νεκρούς μας, τους αγνοούμενους, εκείνους που έφυγαν από τις πατρογονικές τους εστίες. Καταφέραμε όλοι μαζί η Κύπρος να είναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με άλυτο το κυπριακό. Πρέπει να αξιοποιηθούν οι πρόνοιες του ευρωπαϊκού κεκτημένου όσον αφορά στη λύση αυτή καθαυτή, αλλά και άλλα θέματα που είναι αδιανόητα για οποιονδήποτε Ευρωπαίο πολίτη, όπως είναι η παρουσία κατοχικών στρατευμάτων σε κράτος μέλος της Ένωσης» ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Γεώργιο.

Στα Φυλακισμένα Μνήματα ο Ανδρουλάκης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ντόρα Μπακογιάννη στα Παραπολιτικά 90,1: Ο γάμος των ομοφύλων κόστισε πολιτικά, αλλά δεν ήταν λάθος επί της ουσίας

Το πολιτικό κόστος του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών σχολίασε μεταξύ άλλων, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε στους δημοσιογράφους Χριστίνα Κο...

Νέα Αριστερά: «Το κόμμα που κάποτε κυβέρνησε τη χώρα μετατράπηκε σε ριάλιτι σόου»

Για «μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε τραμπικό μόρφωμα» κάνει λόγο η Νέα Αριστερά σχολιάζοτας την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κύριος Κασσελάκης επ...

Φόρτωση άρθρων...