Κυριακή
29 Σεπτεμβρίου 2024

Στερεά Ελλάδα: Εντόπισαν φυτεία κάνναβης σε θερμοκήπιο στην Φωκίδα

Ελλάδα

Ένας Έλληνας συνελήφθει το πρωί του Σαββάτου 28/09 σε περιοχή της Φωκίδας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης).

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, με συμμετοχή και αστυνομικών της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Άμφισσας – Δελφών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες σε οικία του συλληφθέντα, καθώς και σε ενεργό θερμοκήπιο αυτού, πλησίον της οικίας του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους -4.504- γραμμαρίων, καθώς και

· -2- δενδρύλλια κάνναβης, σε στάδιο ανάπτυξης, το ύψος των οποίων υπερέβαινε τα -3,50- μέτρα.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

φυτεία κάνναβης σε θερμοκήπιο στην Φωκίδα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πορτοκαλί» συναγερμός για τον κίνδυνο φωτιάς σε Αττική Κύθηρα Βοιωτία Κόρινθο και Λακωνία

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς αύριο (29/09) σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Πυρκαγιών της Πυροσβεστικής. Αττική, Κύθηρα Βοιωτία, Κορινθία και Λακωνία, βρίσκοντ...

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε τον Μάθιου Κουμάρ - Πρίγκιπες και μέλη του διεθνούς jet set στην Μητρόπολη ( Φωτογραφίες)

Ο γάμος της Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ στη Μητρόπολη Αθηνών είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία κοσμικά γεγονότα της χρονιάς. Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου ...

Φόρτωση άρθρων...