Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Στις 26 Αυγούστου η συζήτηση στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Ελλάδα

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, δηλαδή τέσσερις μόνο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη κρίσιμη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, θα συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής για την αναστολή του διαγωνισμού.

Όπως έγινε γνωστό, η ακρόαση για τη χορήγηση ή μη προσωρινής διαταγής περί αναστολής διενέργειας της δημοπρασίας λόγω των εκκρεμών ασφαλιστικών μέτρων θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, ενώπιον της Δικαστικής Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η ακρόαση αφορά σε όλους τους αιτούντες, ωστόσο, είναι άγνωστο αν τελικά η απόφαση θα εκδοθεί πριν από τον διαγωνισμό.

Σημειώνεται πως η τελευταία φάση του διαγωνισμού για την κατακύρωση των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρωί της 30ης Αυγούστου και σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς θα ολοκληρωθεί το νωρίτερο το πρωί της επομένης, γεγονός που προκαλεί ήδη θύελλα διαμαρτυριών από τις υποψήφιες εταιρείες για την οργάνωσή της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λάρισα: Νεκρός οδηγός φορτηγού μετά από τροχαίο - Εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου, στις αρχές της Λάρισας όταν ένας οδηγός φορτηγού βρέθηκε εγκλωβισμένος στην καμπίνα του οχήματός του, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που κατ...

Ποντίκια κάνουν βόλτες στην πλατεία Συντάγματος - Είμαστε σε επιφυλακή απαντά ο δήμος Αθηναίων

Στην τοποθέτηση δολωμάτων και άλλα μέτρα για την εξόντωση τρωκτικών στην πλατεία Συντάγματος έχει προχωρήσει ο Δήμος Αθηναίων, την ώρα που έρχονται στη δημοσιότητα πλάνα με ποντίκι...

Φόρτωση άρθρων...