Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Νίκος Μιχαλολιάκος: Συνελήφθη για να επιστρέψει ξανά στις φυλακές

Ελλάδα

Μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας που ακύρωσε την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» επιστρέφει στις φυλακές με την συνοδεία αστυνομικών. Αυτή τη στιγμή είναι στον εισαγγελέα και θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί πίσω στη Λαμία ή σε άλλες φυλακές.

Οι δικαστές υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση έκριναν ότι ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της  «Χρυσής Αυγής»δεν έχει επιδείξει καλή διαγωγή κι αυτό προκύπτει από δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο κατά της κράτησής του και υπέρ της οργάνωσης, τα οποία σχετίζονται με τη σε βάρος του καταδικαστική απόφαση. Εμφανίζεται δηλαδή αμετανόητος και ως εκ τούτου ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Την απόλυση του Νίκου Μιχαλολιάκου με όρους είχε αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, κόντρα στην εισαγγελική πρόταση. Συγκεκριμένα του είχε επιβάλει απαγόρευση μετακίνησης εκτός Αττικής, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κύκλωμα απάτης κατά ΕΟΠΠΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος Εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μέσω εικονικών συνταγογ...

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Έτσι «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα με τις εικονικές συνταγογραφήσεις

Δικαστικώς θα κινηθεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και για τη διασφάλιση των συμφερόντων του, με αφορμή την απάτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ανεξάρτητα με την αποστολή των υποθ...

Φόρτωση άρθρων...