Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Μητσοτάκης

Πολιτική

Το μεγάλο πύρινο μέτωπο στην Αττική που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα και επεκτάθηκε σε πολλές περιοχές έχει θέσει σε «κόκκινο συναγερμό» την Κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Αττική και τις επιχειρήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τα ίδια πρόσωπα, θα ακολουθήσουν δηλώσεις για την πορεία της πυρκαγιάς και τις ενέργειες του Πυροσβεστικού Σώματος από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Άλλη μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση παρουσίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να κλείσουν οι τρύπες του ...

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Έδινα συνέντευξη και μου έστελνε μηνύματα να τον εκθειάζω»

Νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για πολιτικό εκφοβισμό άφησε Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο Open. «Χρειαζόμαστε πολιτικές κα...

Φόρτωση άρθρων...