Σαββάτο
29 Ιουνίου 2024

Ποινική δίωξη κατά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ - Panic Button έβαλαν στα κινητά τους σύντροφος και εν διαστάσει σύζυγος

Ελλάδα

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφό του στο κρατικό κανάλι, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 45χρονος δημοσιογράφος οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στον εισαγγελέα, φορώντας κοστούμι και μάσκα για τον κορονοϊό.

Εναντίον του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Παράλληλα, θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας σχετικά με πράξεις που φέρονται να έχουν καταγγείλει σε βάρος του η σύντροφος και η εν διαστάσει σύζυγός του, οι οποίες αφορούν προγενέστερο διάστημα και δεν εντάσσονται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα στην καταγγελία της περιέγραψε ότι ο κατηγορούμενος αντέδρασε βίαια, όταν του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο.

Η 30χρονη, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, όπου υπέβαλε μήνυση.

Ο καταγγελόμενος ξυλοδαρμός έγινε το βράδυ της Κυριακής. Οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της ΕΛΑΣ η δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της την χαστούκισε, την έσπρωξε και την τράβηξε από τα μαλλιά.

Η κακοποίηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ από συνάδελφό της

Ακολούθως το θύμα μετέβη στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες όπου σύμφωνα με πληροφορίες διεγνώσθη με κάταγμα στο πρόσωπο.

Ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ο δημοσιογράφος φέρεται να της έστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα! Φέρεται να απείλησε μάλιστα την κοπέλα που είχε κακοποιήσει ότι την περιμένει κάτω από το σπίτι της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα τηλεφωνήματα του καταγγελόμενου κακοποιητή συνεχίστηκαν και το βράδυ της ίδιας ημέρας προκαλώντας φόβο στην δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το βράδυ ο καταγγελόμενος δημοσιογράφος φέρεται να απείλησε και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δημοσιογράφος χθες επανεξετάστηκε στο ΚΑΤ και ακολούθως μετέβη το μεσημέρι στο ΑΤ Ομόνοιας, κατά πληροφορίες με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης και με τη βεβαίωση από το νοσοκομείο για κάταγμα στο πρόσωπο όπου και κατήγγειλε τον σύντροφό της ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγέλουσα δέχθηκε να εγκατασταθεί στο κινητό της panic button, ενώ φέρεται να εκλήθη και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου η οποία επίσης δέχθηκε να εγκατασταθεί η εφαρμογή στο κινητό της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...