Δευτέρα
28 Οκτωβρίου 2024

Συγκλόνισε ο σμηναγός Σωτηρίου: «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουν, θα περάσουν»

Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι εκδηλώσεις για την Eθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Οι παριστάμενοι έστρεψαν τα βλέμματα τους στον ουρανό, όταν ο σμηναγός Γιώργος Σωτηρίου, με περισσότερες από 1.500 ώρες πτήσεις σε F-16, πραγματοποίησε με το μαχητικό αεροσκάφος μία σειρά ελιγμών στον ουρανό της πόλης.

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, Καλημέρα Ελλάδα: Ας θυμίσουμε τις θυσίες του παρελθόντος», ήταν το μήνυμα του σμηναγού Γιώργου Σωτηρίου, στη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο σμηναγός είπε: «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν, θα περάσουν. Ας τιμήσουμε τις θυσίες του παρελθόντος με ενότητα και αφοσίωση στην πατρίδα. Προσβλέποντας σε ένα λαμπρό μέλλον. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φλώρινα: «Βλέπαμε τον θάνατο να έρχεται» – Συγκλονίζει ένοικος του ξενοδοχείου

Τις δραματικές στιγμές που βίωσε με τη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα περιέγραψε ένας ένοικος του ξενοδοχείου στο Λιμνοχώρι Φλώρινας. «Βλέπαμε τον θάνατο να έρχεται και δεν...

Συγκίνηση στην Ψέριμο: Οι 4 μαθητές παρελαύνουν μαζί με προσκόπους από την Αθήνα

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στην Ψέριμο, όπου οι τέσσερις μαθητές του νησιού παρέλασαν για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η παρέλαση έγινε μπροστά σε παραλία του ν...

Φόρτωση άρθρων...