Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Συγχαρητήρια στη χρυσή Άννα Κορακάκη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ελλάδα

Τα συγχαρητήριά του στη χρυσή Άννα Κορακάκη εξέφρασε πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στο τηλεγράφημά του αναφέρει:

«Η χρυσή ολυμπιακή επιτυχία σου, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα, κάνει υπερήφανη την Πατρίδα μας. Μαζί με τα συγχαρητήριά μου σου εύχομαι με την ίδια δύναμη και την ίδια ακρίβεια να επιτυγχάνεις όλους τους στόχους της ζωής σου. Θερμούς χαιρετισμούς και ανάλογα συγχαρητήρια στον άξιο Πατέρα σου».

Εκτός από το συγχαρητήριο τηλεγράφημα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, και συνεχάρη, τόσο την ίδια όσο και τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη - Της απέσπασε 40.000 ευρώ

Σε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης εμπλέκεται παρασημοφορεμένος πρώην αστυνομικός στην Πάτρα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος μίας ηλικιω...

Συγκλονίζει η κόρη του 74χρονου στην Κρήτη: «Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου όταν έμαθα ότι ασελγούσε στα παιδιά μου»

«Είμαι δυστυχώς κόρη του. Εκείνου που ούτε το όνομα του δεν θέλω να έχω. Εκείνου που δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου». Mε αυτά τα λόγια αποπειράται να αποτυπώσει τη φρίκη που α...

Φόρτωση άρθρων...