Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Σύλληψη διακινητή στην Αλεξανδρούπολη – Μετέφερε δέκα μετανάστες κρυμμένους σε φορτηγό

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός φορτηγού κοντά στην Αλεξανδρούπολη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου.

Κατά την είσοδο του αλλοδαπού οδηγού στη χώρα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο ρυμουλκό και το ρυμουλκούμενο με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε κρυμμένους δέκα μετανάστες.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης κατασχέθηκαν το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Πρόταση για καθολική αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους, εισηγείται στους Δικηγορικού Συλλόγους της Ελλάδας η Ολομέλεια των προέδρων τ...

Σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων μετά από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο Μεσσήνης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (07/09) στην περιοχή της Χαραυγής στο Πολυλίμνιο του δήμου Μεσσήνης, όταν βράχος αποκολλήθηκε και τραυμάτισε δύο ...

Φόρτωση άρθρων...