Σαββάτο
28 Σεπτεμβρίου 2024

Σύλληψη Ελληνοουκρανού στο Ντουμπάι - Εκτιμάται ότι σχετίζεται με δολοφονίες στην Ελλάδα

Ελλάδα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη στο Ντουμπάι Ελληνοουκρανός, ο οποίος σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Αστυνομίας βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου, Βασίλη Ρουμπέτη και ενδεχομένως του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Πρόκειται για έναν ομογενή από την Ουκρανία, γνωστό ως «Εντικ», σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ερυθρά αγγελία για απόδραση και ποινή φυλάκισης 7 ετών για κακουργηματικές διαρρήξεις.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον «Εντικ» συνελήφθη και ένα ακόμα στέλεχος της ρωσόφωνης οργάνωσης σε βάρος του οποίου εκκρεμεί διεθνές ένταλμα των ελληνικών αρχών για την δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου. 

Η εμπλοκή του είχε προκύψει κατόπιν έρευνας του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών και της υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραλίγο τραγωδία στη Βάρκιζα: Ηλικιωμένη οδηγός εισέβαλε με το αυτοκίνητο σε παιδική χαρά!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/9) σε παιδική χαρά στην Βάρκιζα με μια ηλικιωμένη οδηγός να σπάει τα κάγκελα της παιδικής χαράς και να εισβάλει σ...

Φόρτωση άρθρων...