Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Σύμη: Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό του 67χρονου παρουσιαστή του BBC

Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε από την ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στην σορό του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε βράχια, την Κυριακή σε απόσταση δέκα μέτρων από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, στην Σύμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Η ώρα θανάτου του, προσδιορίζεται γύρω στις 4 το απόγευμα. Ο ιατροδικαστής θεωρεί πως ακούμπησε με το ένα χέρι του στο πεζούλι, ξάπλωσε, λογικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε κάτω.

Σύμφωνα με βίντεο από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται ο Μάικλ Μόσλεϊ να πέφτει κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός του, όπως ανέφερε η χήρα του λέγοντας ότι «λίγο έλειψε» να σωθεί, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Η Dr Clare Bailey Mosley επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε την Κυριακή το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο νησί της Σύμης ήταν του συζύγου της, χαρακτηρίζοντας την απώλεια του ως «συντριπτική». 

Από τότε, έχουν αποτίσει φόρο τιμής οι πρώην συνεργάτες του και οι χιλιάδες άνθρωποι που ακολουθούσαν τις συμβουλές του για την υγεία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, βίντεο από beach bar στην Αγία Μαρίνα δείχνει κάποιον που μοιάζει με τον Dr Mosley να κατεβαίνει μια βραχώδη πλαγιά δίπλα σε φράχτη πριν εξαφανιστεί από την κάμερα.

Η χήρα του ανέφερε πως ο 67χρονος, που εξαφανίστηκε την Τετάρτη αφού έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου, φαίνεται να έκανε μια «απίστευτη ανάβαση, πήρε λάθος μονοπάτι και κατέρρευσε σε σημείο που δεν μπορούσε να τον εντοπίσει εύκολα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποκαλυπτικοί διάλογοι φαρμακοποιών- γιατρών για τις παράνομες συνταγές - Πώς στήθηκε η απάτη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα δύο κυκλώματα παράνομων συνταγογραφήσεων που είχαν προκαλέσει ζημία 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ...

Ευλογιά πιθήκων: Έξι εμβολιαστικά κέντρα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της νόσου

Έξι εμβολιαστικά κέντρα έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα για την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη των αναγκών εμβολιασμού έναντι της νόσου Mpox. Ο εμβολιασμός έναντι του ιού mpox δεν αφ...

Μενίδι: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τρένο να περνά από διάβαση με τις μπάρες ανοιχτές

Ακόμη ένα περιστατικό που καταδεικνύει τα θέματα ασφάλειας που συνεχίζονται να εγείρονται στον ελληνικό σιδηρόδρομο συνέβη στο Μενίδι. Το περιστατικό καταγράφεται σε βίντεο-ντοκ...

Φόρτωση άρθρων...