Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Συνελήφθη 23χρονος στον Κολωνό – Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός 23χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στον Κολωνό. Ο 23χρονος αλλοδαπός βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας από το βράδυ της Τρίτης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο περιπολίας και ελέγχων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος και ειδικότερα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος να κατέχει πλαστό δελτίο ταυτότητας με στοιχεία έτερου αλλοδαπού.

Ανωτέρω αστυνομικοί εξακρίβωσαν άμεσα την πλαστότητα του εγγράφου και παρά την προσπάθεια του 23χρονου να διαφύγει τρέχοντας, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν τον Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού όπου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απείθεια.

Όπως προέκυψε, από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς τον Αύγουστο του 2023 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μαζί με έτερο συνεργό και με τη χρήση όπλου, τραυμάτισε στο πόδι έτερο αλλοδαπό, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα στο Ίλιον με απειλή χρήσης μαχαιριού, αφαίρεσε από ανήλικους κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο του Η...

Φόρτωση άρθρων...