Παρασκευή
11 Οκτωβρίου 2024

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 43χρονος να αφαιρεί μεταλλικά αντικείμενα από σιδηροδρομικές γραμμές

Ελλάδα

Ένας 43χρονος άνδρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. την ώρα που προσπαθούσε να αποσπάσει μεταλλικά αντικείμενα από σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή της Ελευσίνας.

Τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπάλληλο του Οργανισμού Συγκοινωνιών, ενώ ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας, που επελήφθη προανακριτικά.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σφυρί και βαριοπούλα, με τη χρήση των οποίων προέβη στην αφαίρεση των μεταλλικών αντικειμένων της σιδηροδρομικής γραμμής.

Τα μεταλλικά αντικείμενα που απέσπασε από τις γραμμές κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Οργανισμού Συγκοινωνιών. 

Ακόμα, το όχημα με το οποίο κινούνταν ο 43χρονος έφερε πλαστές πινακίδες και, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρεθεί από την περιοχή του Δημοτικού Θεάτρου τον περασμένο Μάιο.

Ο 43χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ακιμάτ του Καζακστάν και του Δήμου-Ελληνικού Αργυρούπολης

Σε μια ιστορική κίνηση προχώρησε ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, υπογράφοντας την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, Μνημόνιο Συνεργασίας και Αδελφοποίησης με τον Δήμο Αστάνα, που είναι και η...

Μισθός 609 ευρώ για τους σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών - Πρόσβαση από 3 Πεδία

Δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της μείωσης εισακτέων στις Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές ανακοίνωσαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων ...

Φόρτωση άρθρων...