Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι για ληστείες σε Καλλιθέα και Άγιο Παντελεήμονα

Ελλάδα

Σε πέντε συλλήψεις ανηλίκων που κατηγορούνται για ληστείες κατά συναυτουργία προχώρησε η Αστυνομία την Παρασκευή (1/6) και το Σάββατο (2/6).

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν στην Καλλιθέα τρεις ανήλικους, ηλικίας 17, 16, 14 ετών, κατηγορούμενους για ληστεία σε βάρος ενός ανηλίκου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι πλησίασαν έναν ανήλικο που περπατούσε και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Επιπλέον, χθες το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 20χρονο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και διέφυγαν. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο, τους εντόπισαν σε κοντινό σημείο και τους συνέλαβαν.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαράγγι της Σαμαριάς: Από αιμορραγία πέθανε η 35χρονη τουρίστρια – Το χρονικό της τραγωδίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Χανιά και από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Φαράγγι της Σαμαριάς, όπου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από...

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Στον 40χρονο που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κρανίο και στο στήθος ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Πευκακίων στον Βόλο. Το Λιμεν...

Φόρτωση άρθρων...