Η μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική έχει αφήσει πίσω τις μεγάλες καταστροφές, καθώς δεκάδες σπίτια, επιχειρήσεις και αυτοκίνητα. Στο Νταού Πεντέλης ένα από τα σπίτια που υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά είναι και αυτό του ανθρώπου που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, σύμφωνα με το Star.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που πρωτόδικα έχει καταδικαστεί με τρία χρόνια φυλάκισης, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, σύμφωνα με το Star. 

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άνθρωπος κατηγορείται πως έκαιγε κλαδιά μπροστά από το σπίτι του και από εκεί ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά του Ιουλίου του 2018. Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε κάθειρξη τριών ετών και τώρα δικάζεται στο Εφετείο.

«Δεν έχω λόγια, δεν το περιμέναμε αυτό. Μας έδιωξε το 112 και ήρθα και είδα ότι είχε πάρει φωτιά», δήλωσε ο 65χρονος στο Star.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι γείτονές του δεν του έδειξαν καμία συμπόνια. «Αυτός ο κύριος έβαλε φωτιά με 10 μποφόρ αέρα και 40 βαθμούς. Είχαμε ξυπνήσει μέσα στη φωτιά», ανέφερε ένας στην κάμερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ο 65χρονος αρνιόταν να φύγει από το σπίτι και τον έβγαλαν αστυνομικοί.

Δείτε βίντεο από το σπίτι του 65χρονου το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες:

Δείτε φωτογραφίες από το καμένο σπίτι: