Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Τέλος στο θρίλερ στην Αχαρνών: Άντρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο σπίτι που ήταν ταμπουρωμένος ο 28χρονος

Ελλάδα

Άνδρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο σπίτι που βρισκόταν επί ώρες ταμπουρωμένος ο 28χρονος και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και θα ανατινάξει φιάλη υγραερίου. O άνδρας είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα 6ου ορόφου στην οδό Αχαρνών στην Αθήνα.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν επρόκειτο για έναν 28χρονο από την Παλαιστίνη με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε απειλήσει και πάλι ότι θα αυτοκτονήσει και για αυτόν τον λόγο είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3 Σεπτεμβρίου είχε ανέβει σε κτίριο στη συμβολή των οδό Μαιζώνος και Μάγερ και απειλούσε ότι θα πέσει. Τότε, είχαν προστρέξει στο σημείο άνδρες από την ΟΠΚΕ, τη ΔΙΑΣ και διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και ύστερα από αρκετές ώρες ο άνδρας κατέβηκε από την ταράτσα.

Ο αλλοδαπός είχε μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και αποφασίστηκε να οδηγηθεί για εγκλεισμό στο Δαφνί, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί τι έγινε στη συνέχεια.

Στο σημείο βρέθηκαν διαπραγματευτές της Αστυνομίας και μεταφραστές, οι οποίοι επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν αλλά η επικοινωνία με τον 28χρονο ήταν δύσκολη καθώς φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Η περιοχή είχε αποκλειστεί από αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ εκκενώθηκε τόσο η πολυκατοικία που βρίσκεται ο 28χρονος, όσο και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που βρίσκεται δίπλα.

Λόγω του επεισοδίου είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αχαρνών, από το ύψος της οδού Μάρνη έως την οδό Στουρνάρη, ενώ πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

axarnwn
axarnwn
axarnwn
axarnwn

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: 67χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα - Είχε χάσει τα δύο παιδιά της σε τροχαίο

Oικογενειακό δράμα φαίνεται να κρύβεται πίσω από την τραγωδία με μια 67χρονη γυναίκα, που εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πάτρα, στον μόλο της Αγίου Νικολάου. Η άτυχη γ...

Φωτιά στη Σάμο (Videos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καλαμιές στο Ποτοκάκι της Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

Φόρτωση άρθρων...