Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων στο Καλλιμάρμαρο

Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής (11/10) στο Καλλιμάρμαρο που είναι αφιερωμένη στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Στην πλατφόρμα από την οποία γινόταν η διάθεση των εισιτηρίων, οι χρήστες μπορούν να δουν ότι η εκδήλωση είναι sold out.

KARTA

Νίκος Πλακιάς: «Δεν υπήρχε καμία διχόνοια»

«Δεν υπήρχε καμία διχόνοια, καμία διαμάχη, καμία διάσπαση. Από τη στιγμή που θα γίνει η συναυλία και θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας και στην υπόθεση των Τεμπών, φυσικά και έπρεπε να παρακινήσω όποιος ήταν να πάει (…) άσχετα αν εγώ δε θα είμαι. Θεωρώ ότι ήταν το σωστό, αυτό έκανα», επισήμανε μεταξύ άλλων στο Mega το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Πλακιάς.

«Δε μας χωρίζει τίποτα, ο πόνος είναι κοινός, ο στόχος είναι κοινός. Όσο πλησιάζουμε στις ημέρες που θα ξεκινήσει η δίκη θα είμαστε πάντα όλο και πιο πολύ ενωμένοι. Ξεκινώντας τα δικαστήρια θα μας βρουν όλους εκεί απέναντι, ο στόχος μας θα είναι να κλείσουμε φυλακή όσους περισσότερους μπορούμε», πρόσθεσε ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.

«Συμφωνούμε σε πάρα πολλά θέματα, ιδίως δραστηριότητες, φιλανθρωπίες, αλλά δεν είναι δυνατόν να ενεργήσουμε 250 άτομα με το ίδιο σκεπτικό στο νομικό πλαίσιο. Η λέξη ευρωπαϊκά δικαστήρια μας έκανε να θυμώσουμε ακόμα περισσότερο. Εδώ δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα ελληνικά δικαστήρια, είναι μια μακρόχρονη δίκη η οποία θα διαρκέσει 6 με 8 χρόνια. Αν δεν τελεσιδικήσει η δίκη στο ελληνικό δικαστήριο δεν μπορούμε να πάμε στα ευρωπαϊκά», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΛΑΣ: Προγραμματισμένη η επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΟΗΕ για τις συνθήκες κράτησης κρατουμένων στην Ελλάδα

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με αφορμή ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής για τις συνθήκες κράτησης κρατουμένων σε αστυνομικά τμήματα, εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει ότι η επικείμενη επίσκεψη...

Κρήτη: Βίντεο-σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στο παιδί τους

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, έξω από το Δημαρχείο, στις Βρύσες Αποκορώνου, στην Κ...

Φόρτωση άρθρων...