Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Τέσσερις προσαγωγές για την φωτιά στα Γλυκά Νερά - Ερευνούν αν ξεκίνησε από την πτώση drone

Ελλάδα

Σε τέσσερις προσαγωγές έχουν προχωρήσει οι Aρχές για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στα Γλυκά Νερά.

Πληροφορίες αναφέρουν οι προσαχθέντες πετούσαν ένα drone, το οποίο όμως έπεσε με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά, που στη συνέχεια επεκτάθηκε. Οι προσαχθέντες φέρεται να παραδέχονται ότι εκείνοι πετούσαν το drone.

Τους εντόπισαν δυνάμεις της Αστυνομίας και στη συνέχεια παρελήφθησαν από αξιωματικούς του ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα τεσσάρων ατόμων χειριζόταν ένα drone το οποίο- για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- έπεσε σε δασώδη έκταση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές. Την ώρα που μετέβαιναν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν αυτά τα τέσσερα άτομα που έφευγαν γρήγορα από την περιοχή. Πρόκειται για ιδιώτες που πήγαν με βανάκι να πετάξουν το drone, κάνοντας δοκιμαστική πτήση.

Τότε οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν και στη συνέχεια, κατόπιν ελέγχου, τους προσήγαγαν. Τους έχουν οδηγήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας ενώ έχει ενημερωθεί και η Πυροσβεστική για να τους παραλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις προσαχθέντες είναι εργαζόμενοι εταιρείας που τα κατασκευάζει.

Τέσσερις προσαγωγές για την φωτιά στα Γλυκά Νερά

 

Τέσσερις προσαγωγές για την φωτιά στα Γλυκά Νερά
Τέσσερις προσαγωγές για την φωτιά στα Γλυκά Νερά

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κασιδιάρης κατέθεσε νέο αίτημα αποφυλάκισης

Nέο αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε στα Δικαστήρια Λαμίας η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή...

Δολοφονία στο Ψυχικό: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα από δύο άτομα στο κινητό του 54χρονου τοπογράφου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Από την ανάλυση του κινητού του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε την Τρίτη στο Ψ...

Φόρτωση άρθρων...