Παρασκευή
05 Ιουλίου 2024

Θανατηφόρο δυστύχημα στην Κάρυστο: Χωρίς δίπλωμα και ανήλικος ο οδηγός του φορτηγού – Συνελήφθη και η μητέρα του

Ελλάδα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη η Εύβοια, από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα, που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κάρυστο, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φορτηγό που οδηγούσε 17χρονος, συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου που οδηγούσε.

Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκατάλειψη του άτυχου 16χρονου αιμόφυρτου στο έδαφος από τον οδηγό του φορτηγού. Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε το άτυχο παλικάρι.

Οι Αρχές λίγο αργότερα και ύστερα από στοιχεία και έρευνες, συνέλαβαν τον 17χρονο οδηγό του φορτηγού, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήμα Καρύστου συνέλαβαν και την 47χρονη μητέρα του ανήλικου δράστη για παραμέληση ανηλίκου, ενώ ο πατέρας του λείπει εκτός Ελλάδος.

Το φορτηγό που οδηγούσε ο ανήλικος χωρίς δίπλωμα, ανήκει στην οικογένεια, ενώ όπως αναφέρουν πηγές στο eviaonline τα δύο παιδιά πήγαιναν στο ίδιο σχολείο.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οδηγός ξυλοκόπησε τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο (Video)

Επίθεση από οδηγό στη λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα δέχθηκε ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς. Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega, ο πρώην δήμαρχος φαίνεται να δέχεται κλ...

Τρόμος για 13χρονη στην Κάσο: 28χρονος μπήκε να κλέψει και προσπάθησε να τη βιάσει ενώ κοιμόταν

Τον τρόμο βίωσε μια 13χρονη μέσα στο σπίτι στην Κάσο την περασμένη Παρασκευή, όταν ένας 28χρονος Ρομά μπήκε στην οικία για να κλέψει και αποπειράθηκε να τη βιάσει την ώρα που κοιμό...

Φόρτωση άρθρων...