Τετάρτη
18 Σεπτεμβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Δέντρο έπεσε πάνω σε άνδρα που καθόταν σε παγκάκι (Videos&Photos)

Ελλάδα

Κινδύνευσε ένας άνδρας όταν έπεσε πάνω του δέντρο που έσπασε, ενώ καθόταν σε παγκάκι στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης. Ο άντρας καθόταν στο παγκάκι όταν ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο από το δέντρο. Αμέσως πετάχτηκε και έφυγε από το παγκάκι και έτσι δεν έπεσε πάνω του το δέντρο.

Από τα κλαδιά τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη και στο πόδι. Όπως δήλωσε στη voria.gr ο άντρας στον οποίο έπεσε το δέντρο «έπεσε ο κορμός στον ώμο μου, ωστόσο το απέφυγα γιατί το άκουσα, έκανα δύο βήματα και έπεσα στο κενό».

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής και τεμάχισε το δέντρο. Ο άνδρας δεν χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Δέντρο έπεσε πάνω σε άνδρα που καθόταν σε παγκάκι
Θεσσαλονίκη: Δέντρο έπεσε πάνω σε άνδρα που καθόταν σε παγκάκι

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας - Το safe house του κυκλώματος και η ταρίφα

Δύο άτομα που εντοπίστηκαν να μεταφέρουν στοιβαγμένους επτά παράτυπους μετανάστες σε αυτοκίνητο, οι οποίοι είχαν προωθηθεί την ίδια ημέρα από τα σύνορα με τη Βουλγαρία, συνελήφθησα...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση θανάτου Μαλένας και Ίριδας

Ξεκινά η δίκη για τις υποθέσεις θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, Μαλένας και Ίριδας για τις οποίες κατηγορούμενη είναι η μητέρα των δύο κ...

Φόρτωση άρθρων...