Τρίτη
22 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εισέβαλαν με όπλο σε ψιλικατζίδικο και άρπαξαν περισσότερα από 10.000 ευρώ

Στιγμές τρόμου έζησε ένας υπάλληλος ψιλικατζίδικου στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, καθώς δύο άτομα εισέβαλαν και τον απείλησαν με όπλο, προκειμένου να τον ληστέψουν, τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στο ψιλικατζίδικο, απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο του καταστήματος και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό.

Οι δύο άνδρες άρπαξαν περισσότερα από 10.000 ευρώ από το ταμείο του ψιλικατζίδικου επί της Μακρυγιάννη στην Ηλιούπολη χθες τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στις 00:10 δύο άτομα με μάσκες για τον κορονοϊό μπούκαραν στο ψιλικατζίδικο γνωστής αλυσίδας. Ο ένας κρατούσε όπλο και απείλησε τον υπάλληλο του καταστήματος.

Οι δράστες διέφυγαν πεζή και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που τους περίμενε μπροστά από κατάστημα αγοράς χρυσού. Οι δύο δράστες αναζητούνται.

Ο ένας εκ των δραστών φορούσε καπέλο τζόκεϊ και ο άλλος μπουφάν με κουκούλα με γούνα.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ισχυροί βοριάδες αναμένονται τις επόμενες ημέρες στο Αιγαίο. Η ανομβρία στη χώρα μας από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί και για το επόμενο δεκαήμερο σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεω...

Φόρτωση άρθρων...