Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε χωματόδρομο κοντά στα ΚΤΕΛ

Ελλάδα

Συναγερμός σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, για σορό γυναίκας που βρέθηκε σήμερα (6/12), σε χωματόδρομο στη δυτική πλευρά της πόλης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (6/12), νεαρή γυναίκα βρέθηκε σε χωματόδρομο νεκρή, δίπλα στο ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στη δυτική Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο περιπολίας, περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε την γυναίκα στις 8:55 στην ευρύτερη περιοχή Γιαννιτσών.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης έσπευσε άμεσα στο σημείο, ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ τα στοιχεία της γυναίκας παραμένουν ακόμη άγνωστα. Το ΑΤ Αμπελόκηπων διερευνά το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Πρόταση για καθολική αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους, εισηγείται στους Δικηγορικού Συλλόγους της Ελλάδας η Ολομέλεια των προέδρων τ...

Φόρτωση άρθρων...