Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η καταγγελία 32χρονης για βιασμούς από τον πατέρα της - «Με κακοποιούσε από τα πέντε μου χρόνια»

Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα στη Θεσσαλονίκη, μετά την καταγγελία που έκανε η 32χρονη σε βάρος του 70χρονου σήμερα, πατέρα της. Έκανε λόγο για βιασμούς από τα πέντε της χρόνια.

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την καταγγελία 32χρονης, για βιασμούς και κακοποιητική συμπεριφορά του 70χρονου πατέρα της. Υποστηρίζει ότι έπεσε για πρώτη φορά θύμα κακοποίησης στα πέντε της χρόνια, με το προσωπικό της μαρτύριο να συνεχίζεται μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε. Η ίδια και ο 70χρονος πατέρας της, μένουν στο ίδιο σπίτι. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από στενούς συγγενείς και γείτονες, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα γεγονότα.

Η 32χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς τη Δευτέρα (17/06/2024), υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της, την βίασε για πρώτη φορά το 1998, όταν ήταν μόλις πέντε ετών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του 2024 ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024 και της προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ενδοοικογενειακή βία.

Ο 70χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ζει στο ίδιο σπίτι με την κόρη του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Θρίλερ με αγνοούμενο από την Κοζάνη - Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, στην Κωνσταντινούπολη, για τον εντοπισμό ενός Έλληνα, ηλικίας 78 ετών, από τα Σέρβια, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμ...

Αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Πρόταση για καθολική αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους, εισηγείται στους Δικηγορικού Συλλόγους της Ελλάδας η Ολομέλεια των προέδρων τ...

Φόρτωση άρθρων...