Τρίτη
22 Οκτωβρίου 2024

Θρίλερ στη Χαλκιδική: Βρέθηκαν οστά σε χωράφι κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε 41χρονος πριν από 2 χρόνια

Ελλάδα

Στην περιοχή του Πολύχρονου, Χαλκιδικής, εξελίσσεται ένα θρίλερ καθώς πρόσφατα βρέθηκαν οστά σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχε εξαφανιστεί ο 41χρονος Μπάντρι Μουραλασβίλι, πριν από δύο χρόνια. Ο Μουραλασβίλι είχε εξαφανιστεί τη νύχτα της 2ας Οκτωβρίου 2022 μετά από τροχαίο στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου, όταν το όχημά του εξετράπη της πορείας του. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν είχε βρεθεί τότε κανένα ίχνος του.

Τα οστά εντοπίστηκαν από έναν άνδρα που πραγματοποιούσε εργασίες εκχέρσωσης την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, σε ένα χωράφι απέναντι από το σημείο του ατυχήματος. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης έγγραφα, τα οποία φέρεται να ανήκουν στον Μουραλασβίλι, όπως η ταυτότητα και το δίπλωμά του, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα και ένα κομμάτι από παντελόνι, αναφέρει το thestival.

Η αστυνομία περισυνέλεξε τα οστά, τα οποία έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για ταυτοποίηση μέσω DNA, ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκουν στον Μπάντρι Μουραλασβίλι. Οι αρχές αναφέρουν πως το σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσβατο και είχε πολύ πυκνή βλάστηση, γεγονός που έκανε δύσκολη την αρχική αναζήτηση του αγνοούμενου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ισχυροί βοριάδες αναμένονται τις επόμενες ημέρες στο Αιγαίο. Η ανομβρία στη χώρα μας από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί και για το επόμενο δεκαήμερο σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεω...

Φόρτωση άρθρων...