Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου για το ηχητικό ντοκουμέντο

Απαντήσεις για το θέατρο που έπαιξε ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της συζύγου του, της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, έδωσε ο συνήγορός του.

Η δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου από το τηλεφώνημα του κατηγορούμενου στην Αστυνομία στο οποίο υποκρινόταν ότι έπεσε θύμα ληστείας μετά φόνου προκάλεσε σοκ.

Ο δικηγόρος, Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης, είπε πως το συγκεκριμένο βίντεο ουδέποτε αποτέλεσε μέρος της διαδικασίας, σε επίπεδο ανακρίσεως ή προανακριτικά, και ισχυρίστηκε πως ο εντολέας του έχει δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για όλα.

Ακόμα, μιλώντας στον ΑNT1 ο συνήγορος είπε πως η δικογραφία είναι σε εξέλιξη και πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλώντας στον ανακριτή, αναφερόμενος στην σκηνοθεσία μετά το έγκλημα είπε πως ήταν ένα θολωμένο μυαλό γι΄ αυτό προέβη σε αυτές τις πράξεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευλογιά πιθήκων: Έξι εμβολιαστικά κέντρα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της νόσου

Έξι εμβολιαστικά κέντρα έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα για την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη των αναγκών εμβολιασμού έναντι της νόσου Mpox. Ο εμβολιασμός έναντι του ιού mpox δεν αφ...

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας τις επόμενες ημέρες καθώς έρχονται νέος γύρος βροχοπτώσεων που θα επηρεάσει τη χώρα μας. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιά...

Φόρτωση άρθρων...