Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της συνεχίζει να δίνει η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό στο Ηρώδειο με όλο τον κόσμο να εύχεται να βγει νικήτρια.

Η Μαρινέλλα, που κατέρρευσε ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου «Υγεία» σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Το πρώτο επικίνδυνο 24ώρο πέρασε και πλέον όλοι αναμένουν για την καλύτερη δυνατή έκβαση. Η Μαρινέλλα, παρά το γεγονός ότι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη και ανταποκρίνεται στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Τα επόμενα 24ωρα παραμένουν εξίσου κρίσιμα, με τους γιατρούς να ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η μεγάλη τραγουδίστρια θα αποφύγει το χειρουργείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, η Μαρινέλλα έχει κάποια επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη», σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.