Τους συναδέρφους  του από την προεδρική φρουρά αποχαιρέτησε ο 24χρονος εύζωνας Γιώργος Τσιούλος που συγκίνησε όλους τους Έλληνες με τα δάκρυά του από την τελευταία του υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η αδελφή του εύζωνα, Έλενα Τσιούλου, η οποία είχε κοινοποιήσει στο TikTok τη συγκινητική τελευταία υπηρεσία του 24χρονου, ανάρτησε ένα νέο βίντεο, όπου δείχνει τον αδερφό της να αποχαιρετά τον συνάδελφό του.

Στο νέο βίντεο που έγινε επίσης viral, ο Γιώργος Τσιούλος, εμφανώς συγκινημένος, αγκαλιάζει το ταίρι του, με τους υπόλοιπες εύζωνες να τους χειροκροτούν. Στη συνέχεια, και οι υπόλοιποι εύζωνες προστέθηκαν στην ομαδική αγκαλιά, με τον 24χρονο να αποχαιρετά και τα υπόλοιπα μέλη της προεδρικής φρουράς, ύστερα από όλα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δείτε το βίντεο

@helenatsioulou Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 💙🧿 Σπυρος 💙 @basilhs.karavotas 💙 @John Karmi 💙 #euzones#evzones#tsioulos ♬ Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) - George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra