Πέμπτη
10 Απριλίου 2025

Τα τελευταία λόγια του Άλκη στους γονείς του

Ελλάδα

Συγκίνησαν για μία ακόμα φορά οι γονείς του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε πριν μερικές μέρες από χούλιγκαν στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

«Έβλεπα το παιδί μου επιφανειακά, αυτάρεσκα, σαν προέκταση του εαυτού μου, δεν το έβλεπα με τα μάτια της ψυχής μου. Τώρα που χάθηκε είδα τον εσωτερικό του κόσμο και το μεγαλείο του», δήλωσε σήμερα ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή στην ΕΡΤ.

Περιγράφοντας τι έγινε λίγο πριν ο γιος του πέσει θύμα της αποτρόπαιας δολοφονικής επίθεσης αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία.

«Στις 8.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber. “Μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω”. “Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσα από τον γιό μου», είπε και έδωσε «συλλυπητήρια στα “παιδιά” που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους».

Περιγράφοντας τον άτυχο νεαρό είπε ότι «όταν υπήρχαν εντάσεις και καυγάδες στο σπίτι, αυτός δρούσε πάντα πυροσβεστικά».

Ο πατέρας του Άλκη χαρακτήρισε «αυθόρμητη» την παρουσία του στα κανάλια. «Θέλω να βοηθήσω, ώστε ο γεγονός του χαμού του γιού μου να αποτελέσει στοιχείο ένωσης», είπε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Θα σου κόψουμε 4 δάχτυλα»: Όσα είπε η σύζυγος του επιχειρηματία στον Άλιμο για τους διαρρήκτες - Γιατί τους έδωσε μια εικόνα της Παναγίας

«Αν με βοηθήσει η Παναγία σου, θα έρθω χωρίς τη μάσκα, να σου συστηθώ και να σου ζητήσω συγγνώμη» της είπε ο ένας από τους διαρρήκτες...

Φόρτωση άρθρων...