Δευτέρα
08 Ιουλίου 2024

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε 13χρονη

Η 13χρονη έχασε τη ζωή της από κεραυνό, μπροστά στα μάτια της μητέρας της. Στη Χαλκιδική σήμερα έχει κακοκαιρία με ισχυρές βροχοπτώσεις.

Τραγωδία εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Χαλκιδική με ένα κορίτσι 13 ετών να χάνει τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Το τραγικό περιστατικό έγινε περίπου στις 16:30 όταν το κορίτσι βρισκόταν στην παραλία Ποσείδι, στην αμμουδιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά και η μητέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια από τα Μουδανιά, έκανε μπάνιο στο Ποσείδι στο Φάρο και όταν είδαν το μπουρίνι βγήκαν έξω, προσπάθησαν να πάνε στο αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβαν, τους χτύπησε κεραυνός και σκοτώθηκε ακαριαία το κορίτσι.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν μεγάλες προσπάθειες, προχώρησαν σε διασωλήνωση αλλά δε κατάφεραν να την επαναφέρουν. Η μητέρα ήταν καλά αλλά σε κατάσταση σοκ. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Στη Χαλκιδική σήμερα έχει κακοκαιρία με ισχυρές βροχοπτώσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκόπελος: Ζημιές σε ιστιοφόρα από το πλοίο της γραμμής – Σκηνές πανικού από τον έντονο κυματισμό

Στο έλεος των κυμάτων που δημιούργησε πλοίο της γραμμής SuperStar της Seajets βρέθηκαν skipper και επιβάτες στα ιστιοφόρα σκάφη που είχαν δέσει στο λιμάνι της Σκοπέλου, τις απογευμ...

Φόρτωση άρθρων...