Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Τρία πύρινα μέτωπα στην Κέρκυρα - Συναγερμός και στο Γύθειο

Ελλάδα

Στην Κέρκυρα και το Γύθειο δίνουν αυτή την ώρα μάχη με τις φλόγες οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά στο Γύθειο είναι σε εξέλιξη σε δύσβατη περιοχή τις τελευταίες ώρες, χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται και η Κέρκυρα, καθώς τρία πύρινα μέτωπα ξέσπασαν διαδοχικά στο νησί. Τη μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η φωτιά στη Στρογγυλή, καθώς οι φλόγες έχουν πλησιάσει σε κατοικημένη περιοχή.
Η φωτιά στη Στρογγυλή έχει ξεκινήσει από δασική έκταση, ενώ σε ύφεση βρίσκονται τα πύρινα μέτωπα στις περιοχές Χλοματιανά και Μπαρμπάτι.

Στη φωτιά στη Στρογγυλή, επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 3 υδροφόρες του δήμου, 1 αεροσκάφος Canadair και 2 αεροσκάφη PZL.

Αυτή τη στιγμή στην Κέρκυρα πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συγκλονίζει η κόρη του 74χρονου στην Κρήτη: «Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου όταν έμαθα ότι ασελγούσε στα παιδιά μου»

«Είμαι δυστυχώς κόρη του. Εκείνου που ούτε το όνομα του δεν θέλω να έχω. Εκείνου που δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου». Mε αυτά τα λόγια αποπειράται να αποτυπώσει τη φρίκη που α...

Eξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις πορνογραφίας ανηλίκων – Συνελήφθη ένας 54χρονος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 71χρονου

Μετά από διερεύνηση εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις πορνογραφίας ανηλίκων και από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κακουργηματ...

Φόρτωση άρθρων...