Τετάρτη
18 Σεπτεμβρίου 2024

Τρίτη επιχείρηση διάσωσης σε λιγότερο από μια εβδομάδα στις πηγές του Αχέροντα

Ελλάδα

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης για δυο Ολλανδούς τουρίστες, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί σε γκρεμό και δεν μπορούν να κατέβουν.

Ευτυχώς κανείς από τους δυο δεν είναι τραυματισμένος και είναι καλά στην υγεία τους.

Στην περιοχή σπεύδουν για την διάσωση του δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Παραμυθιά και η ορειβατική ομάδα της 5ης ΕΜΑΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Από την πρώτη κιόλας επιχείρηση διάσωσης για τρεις πεζοπόρους το περασμένο Σάββατο η Πυροσβεστική και η εθελοντική οργάνωση Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλακίου είχαν επισημάνει την επικινδυνότητα του μονοπατιού και η δεύτερη, με ανακοίνωσή της ζήτησε να κλείσει το μονοπάτι και από τα δυο σημεία εκκίνησης, έως ότου γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε να μη συμβεί κάποιο ακόμα πιο σοβαρό περιστατικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πράσινο φως» από τη Λευκωσία για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Την πρόταση του υπουργείου Ενέργειας της Κύπρου για την ηλεκτρική διασύνδεση με την Ελλάδα ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο υπουργός Ενέργειας της Κύ...

Σάμος: Καταδίωξη ταχύπλοου με μετανάστες - Οι διακινητές τους έριξαν στη θάλασσα, ένας νεκρός

Καταδίωξη ταχυπλόου με μετανάστες έγινε το πρωί της Τρίτης ανοιχτά της Σάμου. Η Λιμενική Αρχή Σάμου ενημερώθηκε για την παρουσία ταχύπλοου σκάφους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, το οπ...

Φόρτωση άρθρων...