Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα - Νεκρός 61χρονος οδηγός

Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 19:00, στη διασταύρωση Μελισσοχωρίου, κάτω από άγνωστες συνθήκες ενεπλάκησαν σε τροχαίο δύο οχήματα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ αλλά και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν σε απεγκλωβισμό, όπου και ανασύρθηκε νεκρός ο 61χρονος οδηγός του ενός αυτοκινήτου.

Παράλληλα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, δύο άτομα που δεν έφεραν σοβαρά τραύματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: 67χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα - Είχε χάσει τα δύο παιδιά της σε τροχαίο

Oικογενειακό δράμα φαίνεται να κρύβεται πίσω από την τραγωδία με μια 67χρονη γυναίκα, που εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πάτρα, στον μόλο της Αγίου Νικολάου. Η άτυχη γ...

Πάτρα: Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη - Της απέσπασε 40.000 ευρώ

Σε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης εμπλέκεται παρασημοφορεμένος πρώην αστυνομικός στην Πάτρα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος μίας ηλικιω...

Φόρτωση άρθρων...