Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Τροχαίο στη Ξάνθη: Βελτιώνεται η υγεία του 22χρονου μοναδικού επιζώντα του μοιραίου αυτοκινήτου

Ελλάδα

Βελτιώνεται αισθητά η υγεία του 22χρονου Νίκου Μετοχιάτη από το χωριό Πουρνός του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων του μοναδικού που επέζησε από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερα νέα παιδιά. 

Της Μαρίας Καράπα

Τα τρία εξ αυτών, ήταν από την Χαλκίδα που πλήρωσε βαρύ το τίμημα της ασφάλτου, προκαλώντας θλίψη και πόνο, όχι μόνο στους συγγενείς των αδικοχαμένων, αλλά και σε όλους τους Χαλκιδέους, που πολλοί γνώριζαν αυτά τα παιδιά.

Ο Νίκος Μετοχιάτης, συνοδηγός, στο μοιραίο αυτοκίνητο σώθηκε καθώς εκτοξεύτηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να πέσει στην άσφαλτο να χτυπήσει στο κεφάλι αλλά να γλιτώσει τον θάνατο.

Μέσω του evia online μίλησε για πρώτη φορά μετά από το τραγικό δυστύχημα, στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα.

Βελτιώνεται η υγεία του 22χρονου μοναδικού επιζώντα του μοιραίου αυτοκινήτου

“Είμαι συγκλονισμένος και βαθιά στενοχωρημένος για τον θάνατο των φίλων μου. Έμαθα για τον άδικο χαμό τους χθες Δευτέρα. Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς είμαι ζωντανός. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική φροντίδα του και όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα. Πάνω από όλα ευχαριστώ τους δύο αδερφικούς μου φίλους τον Γιάννη και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Ελπίζω σύντομα να είμαι τελείως καλά και να επιστρέψω στο αγαπημένο μου χωριό, για να ανταμώσουμε και πάλι.”

Βελτιώνεται η υγεία του 22χρονου μοναδικού επιζώντα του μοιραίου αυτοκινήτου

Οι καρδιακοί του φίλοι, με τους οποίους συνομίλησε το evia online μας είπαν ότι: “ο Νίκος είναι από τα καλύτερα παιδιά.

Έχει χαρακτήρα μάλαμα. Αρχές, αξίες και είναι πιστός φίλος. Τον αισθανόμαστε σαν αδερφό μας και προσευχόμαστε στον θεό κάθε μέρα, να γίνει γρήγορα καλά και να είμαστε μαζί και δυνατοί όπως πριν. Πιστεύουμε, ότι δεν θα αργήσει η ημέρα αυτή, που για όλους μας θα είναι γιορτή.”

Βελτιώνεται η υγεία του 22χρονου μοναδικού επιζώντα του μοιραίου αυτοκινήτου

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στην Εύβοια: Σύγκρουση τριών ΙΧ (Photos)

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 16/9 στον δρόμο Χαλκίδας – Βασιλικού στην διασταύρωση των cart με αποτέλεσμα να συγκρουστούν 3 οχήματα και το ένα εξ’ αυ...

Κύκλωμα απάτης κατά ΕΟΠΠΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος Εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μέσω εικονικών συνταγογ...

Φόρτωση άρθρων...