Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στη Μεσσηνία: Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που συνέτριψε τρία ΙΧ

38χρονη έχασε τον σύζυγό της και το 12 μηνών παιδί της, χαροπαλεύει ο 6χρονος γιος της. Ένας 44χρονος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ νεκρή ανασύρθηκε και η ανήλικη κόρη του.

Ελλάδα

Στη σύλληψη του 38χρονου οδηγού της νταλίκας που προκάλεσε το σοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσσηνία προχώρησε η Αστυνομία. Ο οδηγός νοσηλεύεται φρουρούμενος με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Ακόμα, έχει ζητηθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα εμπλεκόμενα οχήματα με την προανάκριση να διεξάγουν το τμήμα τροχαίας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας.

Το σοκαριστικό τροχαίο έγινε στις 12:45, στο 46ο χλμ της Εθνικής οδού Πύργου – Μεθώνης, εκεί όπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με ειδικά διασωστικά και υδροφόρα οχήματα, της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. 

Η νταλίκα, κινούνταν με κατεύθυνση από Ζαχάρω για Ελαία Τριφυλίας, όταν εξετράπη αριστερά της πορείας του , πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας , με αποτέλεσμα να πέσει διαδοχικά πάνω σε τρία αυτοκίνητα, τα οποία κινούνταν από Κυπαρισσία προς Ζαχάρω. 

Το ένα από τα ΙΧ το καταπλάκωσε. Ήταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 44χρονος ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, νεκρή ανασύρθηκε και η ανήλικη κόρη του.

Σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε και ο 19χρονος συνοδηγός, που ήταν συγγενής του. Με τραύματα απεγκλωβίστηκε και η 66χρονη που επέβαινε στο όχημα.

Από το άλλο αυτοκίνητο στο οποίο έπεσε το βαρύ όχημα, ανασύρθηκε νεκρός ο 38χρονος οδηγός και η μόλις ενός έτους κορούλα του. Από την πυροσβεστική απεγκλωβίστηκε με σοβαρά τραύματα ο 6χρονος γιος του, ο οποίος διεκομίσθη στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων. Ελαφρά τραύματα φέρει η 38χρονη μητέρα που ήταν και συνοδηγός στο μοιραίο όχημα.

Το τρίτο όχημα οδηγούσε ένας 35χρονος πολίτης Αμερικής με συνοδηγό τον 66χρονο πατέρα του, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο το όχημα τους υπέστη υλικές ζημιές. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Φόρτωση άρθρων...