Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Τροχαίο στη Βούλα: Εξετάζεται αν έκαναν κόντρα οι δυο μηχανές που σκότωσαν την 72χρονη

Ελλάδα

Ένα νέο ενδεχόμενο εξετάζει η αστυνομία τις τελευταίες ώρες σχετικά με την παράσυρση της 72χρονης στη Βούλα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η άτυχη ηλικιωμένη να χτυπήθηκε από τις δύο μηχανές κατά τη διάρκεια «κόντρας» που έκαναν μεταξύ τους, όπως μεταδίδει το MEGA.

Στην παραλιακή γίνονται συχνά κόντρες ανάμεσα σε οχήματα και αρκετές φορές έχει παρέμβει η Αστυνομία να τις σταματήσει.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως τελικά η 72χρονη δεν ξεψύχησε έπειτα από το χτύπημα από μία μηχανή, αλλά από δύο. Η πρώτη την παρέσυρε και ο οδηγός την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε ενώ η δεύτερη μηχανή την χτύπησε στο κεφάλι και την σκότωσε. Ο αναβάτης της δεύτερης μηχανής, ένας 27χρονος ο οποίος τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και νοσηλεύεται, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πώς δεν γνώριζε τον αναβάτη της πρώτης μηχανής που εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο μοτοσικλετιστές ήταν παρέα και δεν αποκλείεται να είχαν στήσει μια κόντρα μεταξύ τους και να είχαν αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Εγνατία Οδό - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες (Βίντεο και φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό κοντά στα διόδια της Σιάτιστας στην Κοζάνη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν τις...

Φόρτωση άρθρων...