Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα - Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση

Ελλάδα

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ο 31χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα. Η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον έπαιρνε διαρκώς τηλέφωνο, όμως δεν μπορούσε να τον βρει. Έτσι, ενημέρωσε έναν κοινό τους φίλο, ο οποίος πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα για να δει τι έχει συμβεί.

Εκείνος ήταν και ο άνθρωπος που εντόπισε τον Τζορτζ Μπάλντοκ χωρίς τις αισθήσεις του και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, με τον γιατρό να διαπιστώνει απλά τον θάνατό του.

baldok

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ενώ αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβαν την υπόθεση, εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του ποδοσφαιριστή και άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν βρήκε χτυπήματα στο σώμα του και πλέον αναμένονται η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Μπάλντοκ βρισκόταν για τουλάχιστον 5 ώρες στην πισίνα νεκρός, με περισσότερα δεδομένα να αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία/νεκροτομή.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε χθες βράδυ στο σπίτι του 31χρονου, δεν εντόπισε χτυπήματα ή μώλωπες στο σώμα του ποδοσφαιριστή και μικροσκοπικά κατέληξε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αιτία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...