Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Βίντεο: Διαρρήκτες άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 16.000 ευρώ από κρεοπωλείο στις Αχαρνές

Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου κρεοπωλείο στις Αχαρνές. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις των κακοποιών, που άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από την επιχείρηση στο Μενίδι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, δύο από τους δράστες σπάνε με κλωτσιές την γυάλινη είσοδο του καταστήματος και εισέρχονται στο εσωτερικό. Εντοπίζουν το χρηματοκιβώτιο, το ξηλώνουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και βγαίνουν τρέχοντας από το κατάστημα. Επιβιβάζονται σε ένα λευκό αυτοκίνητο που τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίζονται.

Αμέσως ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 16.000 ευρώ. Η Ασφάλεια Αχαρνών, αναλύει το οπτικό υλικό, αλλά όπως φαίνεται και στα πλάνα οι δράστες φορούσαν κουκούλες, μάσκες και γάντια, και είναι δύσκολο να ταυτοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε τ...

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Φόρτωση άρθρων...