Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο με τις πρώτες στιγμές μετά την εκδήλωση της φωτιάς στη Βάρης-Κορωπίου – Το σημείο που ξεκίνησε

Ελλάδα

Βίντεο με τις πρώτες στιγμές μετά την εκδήλωση της φωτιάς στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, προκαλώντας συναγερμό στην Πυροσβεστική, μετέδωσε το Οpen.

Στο βίντεο καταγράφονται τα πρώτα λεπτά αφού ξέσπασε η φωτιά, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τις πρώτες φλόγες να ξεπηδούν και τους καπνούς να καλύπτουν τον ουρανό.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, η πυρκαγιά αυτή αποδίδεται σε εμπρησμό. Εμπρηστής έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα είπε ο Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε ότι υπάρχει ήδη το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό στα χέρια της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ..

Το Οpen μετέδωσε εικόνες από το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά, όπως εκτιμούν οι άνθρωποι του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής. Σε εκείνο το σημείο, ο άνδρας φέρεται να έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα. 

Όπως μεταδόθηκε, ο ίδιος άνδρας απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό υλικό να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μπιτόνια εντοπίστηκαν στην πορεία της πυρκαγιάς και «οδήγησαν» μέχρι το Κίτσι. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, υπάρχει φωτογραφία του ίδιου ανθρώπου να κουβαλάει μπιτόνια και στουπιά, στο Κίτσι.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία στο Ψυχικό: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα από δύο άτομα στο κινητό του 54χρονου τοπογράφου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Από την ανάλυση του κινητού του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε την Τρίτη στο Ψ...

Φόρτωση άρθρων...