Τρίτη
24 Σεπτεμβρίου 2024

Βίντεο-σοκ από τον ομαδικό άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Ελλάδα

Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας που δείχνει τη στιγμή του άγριου ομαδικού ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα. Βίντεο -ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα είκοσι ανήλικων ατόμων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Λαζαράκη, ένα κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα όπου βρισκόταν η 14χρονη με την παρέα της.

Περίπου 20 παιδιά, στην πλειονότητά τους κορίτσια, επιτέθηκαν στην ανήλικη, άρχισαν να την απειλούν και να τη βρίζουν, ενώ στη συνέχεια την οδήγησαν σε σκοτεινό σημείο, όπου την ξυλοκόπησαν, με χτυπήματα στο κεφάλι.

Οι ανήλικοι ήθελαν να την εξευτελίσουν, καθώς επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στα μαλλιά της και να σκίσουν τα ρούχα της, ενώ παιδιά βιντεοσκοπούσαν με κινητά τηλέφωνα τις αποτρόπαιες πράξεις.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στο notia.gr, από την οικογένειά της, η κοπέλα σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού, ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι θα καλέσει την Αστυνομία και έληξε το σκηνικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζάκυνθος: Τουρίστας καρφώθηκε με τον λαιμό σε κάγκελα – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Ζακύνθου είναι από χθες (23/09) το βράδυ ένας αλλοδαπός, πιθανότατα Βρετανός τουρίστας, ο οποίος -ενδεχομένως- λόγω μέθης, έπεσε και κα...

Ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας άρπαξε το μωρό του από το νοσοκομείο και εξαφανίστηκε

Το κοριτσάκι παρέμενε στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γ...

Γλυφάδα: Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης – «Ο ιατροδικαστής φρίκαρε»

Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία που αφορούν την 14χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από περισσότερα από 20 άτομα στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου 21/9. «Ο ιατροδικαστής φρίκαρε»,...

Φόρτωση άρθρων...