Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Βοιωτία: Αγνοείται αθλητής που πραγματοποιούσε πτήση με παραπέντε

Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Πλαταιές Βοιωτίας μετά την είδηση ότι αθλητής που πραγματοποιούσε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς, γνωστό ως «παραπέντε», αγνοείται.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αθλητή, είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης (28/08) με τις αρμόδιες αρχές να ενημερώνονται αργά το βράδυ της Τρίτης, από συναθλητή του αγνοούμενου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamianow.gr, το περιστατικό σημειώθηκε απογευματινές προς βραδινές ώρες της Τρίτης, όταν δύο άτομα επιχείρησαν πτήση με παραπέντε.

Από τους δύο εμπλεκόμενους, ο ένας έχει ήδη εντοπιστεί από τις αρχές και βρίσκεται εκτός κινδύνου ενώ ο δεύτερος αγνοείται.

Στις έρευνες συμμετέχουν, ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμίας, δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Θήβα καθώς και μια ομάδα με drone.

Ανάλογη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αθλητή, πραγματοποιείται και από την περιοχή Βίλια Αττικής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιωάννινα: Κατέληξε ο 19χρονος που είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 19χρονος που πριν από τρεις εβδομάδες είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς στα Ιωάννινα. Ο 19χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»...

Φωτιά στη Σάμο (Videos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καλαμιές στο Ποτοκάκι της Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα λόγω του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Σάββατο, στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του 6ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ανα...

Φόρτωση άρθρων...