Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Βόλος: 24χρονη κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση αγοριού 9 ετών - Του έστελνε μηνύματα στο TikTok

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει η καταγγελία μίας γυναίκας στον Βόλο περί σεξουαλικής παρενόχλησης του 9χρονου γιου της από κοπέλα 24 ετών.

Σύμφωνα με το thenewspaper, όλα ξεκίνησαν όταν το αγόρι πήγαινε με τον πατέρα του στην επιχείρηση που εργάζεται η 24χρονη στη Λάρισα και σχετίζεται με παιδιά. Σταδιακά η κοπέλα έγινε διαχυτική με τον μικρό και κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί του μέσω TikTok.

To παιδί χρησιμοποιούσε το κινητό της γιαγιάς του για να επικοινωνεί με την 24χρονη, με την μητέρα να ανακαλύπτει τα μηνύματα που λάμβανε ο γιος της και να προχωρά στη σχετική καταγγελία.

«Να σε ξαναφέρει εδώ ο μπαμπάς σου», «θα έρθω Βόλο να σε πάρω μία αγκαλιά», «θέλω να μου στείλεις φωτογραφία σου», «σβήσε τα μηνύματα να μην τα δούνε», είναι κάποια από τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε η 24χρονη στο παιδί.

Η κοπέλα φέρεται να έχει διαγράψει τα επίμαχα μηνύματα, όμως τα έχει κρατήσει η μητέρα του 9χρονου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ανάκτησής τους, σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων μετά από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο Μεσσήνης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (07/09) στην περιοχή της Χαραυγής στο Πολυλίμνιο του δήμου Μεσσήνης, όταν βράχος αποκολλήθηκε και τραυμάτισε δύο ...

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Εγνατία Οδό - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες (Βίντεο και φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό κοντά στα διόδια της Σιάτιστας στην Κοζάνη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν τις...

Φόρτωση άρθρων...