Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων - Ένας 16χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων εκτυλίχτηκε έξω από λύκειο στο κέντρο της πόλης του Βόλου. Οι ανήλικοι μαθητές είχαν δώσει «ραντεβού» το βράδυ της Παρασκευής για να λύσουν τις διαφορές τους.

Μια συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 16χρονου ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η ομάδα των ανηλίκων συνεπλάκη χθες το βράδυ γύρω στις 10:30 έξω από το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου, στην οδό Κύπρου.

Οι ανήλικοι φαίνεται ότι έδωσαν ραντεβού για να χτυπηθούν και στο σημείο μαζεύτηκαν πάνω από δέκα άτομα, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν την συμπλοκή, ειδοποίησαν την Αστυνομία, με τους μαθητές στη θέα των αστυνομικών να τρέπονται σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν προσαγωγές αρκετών νεαρών, ενώ οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να αναζητούν τους ανήλικους σε κεντρικούς δρόμους του Βόλου μέχρι αργά το βράδυ.

Μέχρι αυτή την ώρα η Αστυνομία, δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Θρίλερ με αγνοούμενο από την Κοζάνη - Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, στην Κωνσταντινούπολη, για τον εντοπισμό ενός Έλληνα, ηλικίας 78 ετών, από τα Σέρβια, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμ...

Φόρτωση άρθρων...