Πέμπτη
03 Οκτωβρίου 2024

Βόλος: Χτύπησαν και κούρεψαν με μηχανή ανήλικο για οικονομικές διαφορές

Ελλάδα

Ανήλικοι χτύπησαν στο πρόσωπο συμμαθητή τους και τον κούρεψαν λόγω οικονομικών διαφορών! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Βόλο με δράστες δυο 16χρονους.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, λίγο πριν ο ανήλικος ξυλοκοπηθεί, είχε δεχθεί και άλλη επίθεση από έτερο ανήλικο ο οποίος δεν δίστασε να τον κουρέψει με μία κουρευτική μηχανή.

Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στον δράστη ο οποίος επιτέθηκε στο παιδί και το χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του σπάσει δόντια και να σκιστούν τα χείλη του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ αφορμή για το επεισόδιο φαίνεται να είναι οικονομικές διαφορές.

Η μητέρα του θύματος κατέθεσε μήνυση κατά των γονέων του δράστη, ενώ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τόσο οι δύο ανήλικοι, όσο και οι γονείς τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ψυρρή: Λήξη συναγερμού για ύποπτο αντικείμενο έξω από εστιατόριο ισραηλινών συμφερόντων

Συναγερμός σήμανε για αρκετή ώρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αισώπου στου Ψυρρή καθώς βρέθηκε ένα ύποπτο αντικείμενο έξω από ένα ισραηλινό εστιατόριο. Πρόκει...

Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία Cassandra – Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και σύμφωνα με αυτό η κύρια διαταραχή της κακοκαιρίας Cassandra, περνά βόρεια της Ελλάδος, χωρίς...

Φόρτωση άρθρων...