Ανησυχία έχει προκληθεί στους γονείς μαθητών Λυκείων της Αγίας Παρασκευής και της Ανατολικής Αττικής, καθώς αρκετοί μαθητές που είχαν επισκεφθεί γνωστό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης κατέληξαν σε νοσοκομεία της Αττικής λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, μαθητές ηλικίας 15 έως 17 ετών συμμετείχαν σε σχολική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν τα 15μελή συμβούλια των σχολείων, πληρώνοντας είσοδο 20 ευρώ για το νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας ενός κοριτσιού, τα γεγονότα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:15, όταν οι μαθητές μπήκαν στο κλαμπ και παρήγγειλαν αλκοολούχα ποτά.

Μέσα σε περίπου 45 λεπτά, γύρω στη 01:00, οκτώ μαθητές ένιωσαν αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν τέσσερις μαθητές, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ανήλικος αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι τέσσερις μαθητές μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, με ένα 14χρονο κορίτσι και ένα 15χρονο αγόρι να διακομίζονται στο Παίδων Αγία Σοφία και δύο 16χρονα κορίτσια στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Επιπλέον, τέσσερις ακόμα μαθητές μεταφέρθηκαν για εξετάσεις από τους ίδιους τους γονείς τους, οι οποίοι είχαν φτάσει έξω από το νυχτερινό κέντρο.

Για το περιστατικό επενέβη η Άμεση Δράση, και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του κλαμπ, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.